Az édesapám 50 éves...
Az édesapám 50 éves...

Az édesapám 50 éves...

Az édesapja már 50 éves, ezért fontos tudnia, hogy a jóindulatú prosztata megnagyobbodás nagyon gyakori betegség férfiaknál ebben az életkorban.

A jóindulatú prosztata megnagyobbodás egy olyan betegség, amely az életminőség és az általános jóllét romlásához vezet, a beteg visszahúzódik a társadalmi és foglalkozási tevékenységektől. Rendkívül kellemetlen, mivel a betegségben szenvedő férfinak nagyon gyakran kell a mosdóba mennie, kerülnie kell a hosszabb találkozókat nyilvános helyeken, az utazást, nem ihat sok folyadékot, fel kell adnia a napi szokásait, hobbijait stb. Ezért nagyon fontos az Ön szerepe abban, hogy arra bíztassa édesapját, keressen fel egy urológus szakorvost, aki megvizsgálja prosztatáját!

Hogyan segíthet Ön?

  • Ismerje meg a jelen weboldalon található, prosztatával és annak betegségeivel kapcsolatos információkat, melyek segítenek érvelni, hogy meggyőzhesse édesapját: keresse fel az urológust.
  • Készíthet megfelelő ételeket édesapjának. Ne feledkezzen meg azonban arról, hogy az étel nem tartalmazhat sok zsírt (sovány hús, baromfi vagy hátszín, hal vagy tenger gyümölcsei, szójabab), ne legyen bő olajban sütve, legyen alacsony a sótartalma és sok zöldség legyen benne.
  • Arra is bíztathatja édesapját, hogy kísérje el Önt az uszodába, az erdőbe, vagy egy sétára – a közepes nehézségű testmozgás szintén ajánlott.

Amennyiben Ön férfi, és édesapjának vagy fiútestvérének prosztatarákja volt, fordítson különös figyelmet a megelőző célú orvosi vizsgálatra.

You need the Adobe Flash Plugin version 9+ to watch this movie. The Plugin was not detected or is to old. Please update.